Poglej

Projekt

O nas

Kreativna agencija, kjer se srečujeta kreativnost in odgovornost

Mi smo jing & jang, mi smo Mint & Square.

Mint and Square

O nas

Velike zgodbe in majhni začetki

Vsaka zgodba se enkrat začne in najboljše se običajno začnejo čisto potiho in nevede. Kot recimo zgodba kreativne agencije Mint & Square, ki se je začela leta 2017 pod drugim imenom in z drugim namenom.

Manevrirali smo med raznoraznimi projekti, preskakovali ovire, raziskovali, odkrivali.. in počasi ugotavljali v čemu smo najboljši. Smo kreativni in odgovorni, igrivi in resni, online in offline. Mi smo Mint & Square.

Misija

Naj živijo nore ideje.

Tanka je meja med norim in neumnim. In vsaka nora ideja se bo nekomu zdela neumna. Mi verjamemo v nore ideje. V tiste, ki vam ne pustijo spati ponoči. Zato smo na misiji, da nore ideje pripeljemo do končnih uporabnikov.

Mint and Square
Mint and Square

Vizija

Stati za najboljšimi.

Stati za tistimi, ki se ne sprašujejo samo zakaj, ampak tudi zakaj pa ne. Naša vizija je, v naslednjih petih letih postali agencija, ki bo ‘partner-in-crime’ nekaterim najbolj prepoznavnim produktom na slovenskem trgu.

Gašper Sovdat

Gašper Sovdat

CEO in partner

Romina Gerbec

Romina Gerbec

kreativna vodja in partner

Saša Vujasinović

Saša Vujasinović

dogodki

Blaž Peruš

Blaž Peruš

spletne strani

Lejla Harbaš

Lejla Harbaš

digitalno oglaševanje

Lucija Karnelutti

Lucija Karnelutti

ustvarjalka vsebin

Mi se ne sprašujemo le zakaj, ampak tudi zakaj pa ne.

Mi se ne sprašujemo le zakaj, ampak tudi zakaj pa ne.

Mi se ne sprašujemo le zakaj, ampak tudi zakaj pa ne.

Kaj nas navdihuje

Naša kultura in vrednote.

Kreativnost

Kam pa bi prišli brez kreativnosti? Brez ustvarjanja in prepoznavanja dobrih idej, alternativ in vseh možnosti, ki nam lahko pomagajo pri reševanju problemov in nas, nenazadnje, še zabavajo.

Fleksibilnost

Manj je več in večje ni nujno boljše. Smo ponosno majhna butična agencija, ki se hitro prilagaja potrebam trga, naročnikom in tudi našim sodelavcem.

Odgovornost

Rdeča nit in okvir okrog Minta. Držimo se dogovorjenih rokov. Izbiramo sodelavce, ki jih odgovornost motivira. Radi sodelujemo na projektih, ki so odgovorni do okolja.

Radovednost

Konstantno raziskovanje zakaj-ev in kaj pa če-jev v vsakodnevnem življenju pripelje do izjemnih ugotovitev in priložnosti v poslu. Negujemo in spodbujamo radovednost na vseh področjih.

Izzivi in rast

Kaj je bilo prej izziv ali rast? Naša filozofija ves čas skrbi za preplet obojega. Sprejemamo izzive in z vsakim malo zrastemo. In ko malo zrastemo potrebujemo nov izziv.

Ta obrazec ne pozna neumnih vprašanj. Piši nam.

Mogoče bo to le eno sporočilo, mogoče pa prvi korak do hude zgodbe.

Let's find out!

* obvezna polja

Mint & Square,
kreativna agencija

Kontaktirajte nas

Tomšičeva 6, 1000 Ljubljana, Slovenija