Poglej

Projekt

Izziv

Trgu predstaviti prvi slovenski hard seltzer.

Opis

Nord Hard Seltzer je en naših lastnih projektov, kjer skrbimo za vse marketinške aktivnosti. Od začetnega izbora imena znamke, do vseh promocijskih aktivnosti.

share

Kaj sploh je hard seltzer?

Gre za novo kategorijo alkoholnih pijač, ki po okusu najbolj spominja na gazirano vodo z okusom. Je brez dodanega sladkorja, je osvežilna in vsebuje le štiri sestavine - vodo, alkohol, CO2 in naravne arome.

Zakaj Nord?

Ko smo izbirali ime za produkt smo želeli, da se sliši osvežilno. Pomembno nam je bilo, da si je ime lahko zapomniti in ni vprašanj kako ga izgovoriti v kateremkoli evropskem jeziku. Nenazadnje smo si predstavljali, kako bodo kupci v barih to pijačo naročili in ‘enega Norda, prosim’ se je slišalo kot tisto pravo.

Nord Hard Seltzer

Znamčenje

Tako kot sam produkt, je minimalistična tudi njegova podoba. Da bi produkt na policah čimbolj izstopal, smo etiketo na pločevinki spustili nižje kot je običajno.

Nord Hard Seltzer

Vstop na trg

Nord Hard Seltzer je bil pripravljen na vstop na trg v oktobru 2020, teden preden smo vstopili v lockdown, ki je trajal pol leta. V tem času so bili bari, glavni prodajni kanali za to pijačo zaprti. Zato smo morali biti inovativni in do kupcev priti s prodajo preko spleta, hkrati pa smo poskušali trgovce prepričati, da Norda dodajo v ponudbo, čeprav gre za novonastalo znamko.

Nord Hard Seltzer

200+

Prodajnih lokacij

Promocija

Z Nordom smo prisotni na družbenih omrežjih Facebook in Instagram. V poletju 2021 smo izvedli promocijsko kampanjo To poletje bo Nord, o kateri si lahko več preberete tudi tukaj.

Dogodek za rojstni dan

Ob prvem Nord rojstnem dnevu smo organizirali dogodek v baru Zorica.

Nord Hard Seltzer
Nord Hard Seltzer
Nord Hard Seltzer
Nord Hard Seltzer
Nord Hard Seltzer
Nord Hard Seltzer
Nord Hard Seltzer
Nord Hard Seltzer

...in več

Nord Hard Seltzer je iz stranskega projekta prerasel v čisto svoj velik projekt, o katerem bi lahko pisali v nedogled. Če imate glede tega projekta kakšno vprašanje se nam oglasite.

← Prejšnji projekt

Naslednji projekt →

Ta obrazec ne pozna neumnih vprašanj. Piši nam.

Mogoče bo to le eno sporočilo, mogoče pa prvi korak do hude zgodbe.

Let's find out!

* obvezna polja

Mint & Square,
kreativna agencija

Kontaktirajte nas

Tomšičeva 6, 1000 Ljubljana, Slovenija